Thursday, July 7

DSLR :)




heyyy ,
as u guys know , zaman
skrg ni , semua dah maju 
kan ? ape nak semua boleh dpt 
kan? haaaaaaaaaa , tp ade 
golongan2 yg tak puas hati tuuu
boleh pulak buat status ckp
" alaahh , kau tapayah nak show off kan
DSLR kau lah , gntung sana , gantung sini "
aishhhhhh , sukati aku lah kan
nak gantung camera aku kat manaa . 
bukan lah niat aku nak show off . 
abes kalau tak gantung kat leher aku ,
nak gantung kat leher sape?? kau??
kau takde , takyah na kecoh arr , 
kalau kau nak pnjm , aku boleh kasi 
arrr , takesa punnn :) aku baik doee.
ko tapayah nak kutuk2 kat status tueee. 
abes tuu , ayah aku dah belikan camera 
aku , takkan aku nak simpan jeaaa??
takyah snap pic org? aishhh
kolot lah kau nieee. mcmmana lah
negara nak maju kalau ade org 
cm kau ? benci sesama manusia =,="
wake up lahh weyyy :))


4 comments:

  1. akk tk bgi pinjam... heheheh.. best pe tnjuk kita da dslr nie ..:p

    ReplyDelete
  2. em , buda kmpung kah yang kutut tu ?

    ReplyDelete
  3. bole jadi model nihh :P
    hahahaa~

    ReplyDelete