Sunday, June 19

ABG RAJA SHAMRI superb!

semalam ber-tarikh-kan 18june2011 guru-guru kauseling telah menjemput Raja Shamri untuk men-kauseling-kan pelajar-pelajar tingkatan 3 & tingkata 5. Program ini dijalankan di auditorium dekat UTHM , dalam dewan tu ade 500 seats, tpi pelajar tingkatan 3 dan tingkatan 5 jumlahnya tak sampai 500. so, dgn berbesar hatinya ckgu mengajak kami utk pergi. setiap peserta program dikenakan bayaran rm 15 :)

sy punyalah semangat pergi program tu. pendaftaran program tu pada pukul 7.30am. tpi dgn hati yg berkobar2(actuallytaknakpegi) nak ke program tu, pukul 7.07am sy dah sampai. haha, sampai2 sana je takde sorg pun yg kenal :( dah lama2 ckit baru fyka datang :') so ada kwn la. tak lama lepas tu baru ecah sampai ! huhh =,=

sy dan ecah duduk seat kat blkg. hm , tasuka seat tu :'( blind spot. huhhh. tapi xpe lah sbb seat lain semua dah penuh :( okayy , takdahal lah kan. arround 8am mcm tu , program start. perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh , penceramah dia , terbaikkkkkkkkkkkk wokkkkkk! ke-best-an-nya tak dpt nak diungkapkan dgn kata-kata. haaa, dpt bygkan tak betapa best nya??? 

sy punyalah ngntuk pagi tu , tpi dsbbkn dgr dia pnya ceramah , takda langsung unsur ke-ngntuk-an itu XD see, betapa power nye dia! he's handicaped. but, ke-cacat-an dia tu bukan penghalang utk dia mencapai kejayan, kita spttnya mencontohi dia. ha? mengapa dia cacat? As I know, dia cacat sbb bday dia sama dgn bday Nabi Muhammad S.A.W. takkan ade org yg lahir pada 12.Rabiulawal akan sempurna melainkan Nabi Muhammad S.A.W.

YE , saya tabikkk sgt dgn kebolehan yg ade pada dia itu :') the best tau ! tak rugi RM15 sy. sgt berbaloibaloi. bnyk yg sy dpt dari program itu. so , ABG RAJA YOU ARE THE BEST AMONG THE BEST ! sy harap abg raja akan teruskan berkhidmat utk ank didik bangsa.

siapa RAJA SHAMRI?
ohh tak kenal ya? ok ok

okay thats all.
lots of love, huda
xoxo

4 comments:

  1. ezzatyyyy - sape pulak ckp dia abg kte nie? xdekan? HAHAHA :P

    ReplyDelete
  2. anis ~heeee best kan? sgt2 ! kte pun like jugak XD

    ReplyDelete